Digitaalisen valokuvan oppiminen – Kuinka saada hyvä muotokuva


Ihmiset ovat hyviä valokuvausaiheita, ja monet ovat jakaneet kiinnostuksensa tätä alaa kohtaan. Vaikka muotokuvaaminen on hauska aihe, jotkut kamppailevat silti nauttiakseen siitä täysimääräisesti. Joten tämä artikkeli näyttää sinulle, kuinka puhuminen, katselu, harjoittelu, laitteiden käyttö ja erilainen näkökulma voivat auttaa sinua tulemaan hyväksi muotokuvauksessa …

Muotokuvaaminen voi olla hauskaa, mutta sitä on vaikea hallita.

On normaalia nähdä valokuvaajien kamppailevan aihe-aiheiden kanssa, ja joskus asiat voivat muuttua rumiksi, kun sekä valokuvaaja että kohde eivät pääse sopimaan asennosta.

Silloin sinun täytyy puhua malleillesi ja saada heidät ymmärtämään kaikki, mitä haluat tehdä, on saada niistä parhaansa. Tavoitat erityistä valoa, jonka vain mallisi voi näyttää sinulle. Tietysti sinun täytyy kuunnella heidän palautettaan ja nähdä, mitä he haluavat kuvastaan. Nämä ovat heidän kuviaan loppujen lopuksi.

Kun olet rento, ota aihe vakavasti. Katso heidän kasvojaan ja näe, mikä on aiheessasi niin erikoista.

Hyvä muotokuva valokuvaaja näkee henkilön hahmon kasvonsa mukaan ja osaa sijoittaa valaistuksen mallin kunnolliseen valaistukseen. Jotkut sanovat, että voit jopa kertoa jonkun tarinan muotokuvauksella, kun näytät tarpeeksi kovalta.

Nyt voit tehdä vaikutuksen malleihisi heidän muotokuvillaan on helppoa, kun voit kaapata heidän kuvansa eri näkökulmasta. Jokainen on ainutlaatuinen omalla tavallaan, ja eikö kaikilla pitäisi olla oma erityinen muotokuvansa? Voit pyytää malliasi siirtymään pois kamerasta ja keskittymään hänen kasvoihinsa. Tai voit saada mallisi lepäämään päänsä kämmenelle, jotta voit keskittyä hänen katseensa. Sinun täytyy tässä olla luovaa ja ampua laatikosta.

Lisäksi hyvät muotokuvavalokuvaajat voivat tehdä sen jo olemassa olevilla laitteilla. On totta, että saat parempia kuvia, kun sinulla on paremmat laitteet. Mutta tarkastelemalla tänään markkinoille tulleita digitaalikameroita, tiedätkö kuinka paljon rahaa sinun on investoitava kaikkien laitteiden saamiseksi käsiisi?

Joten sinun tarvitsee lähentää malliasi, kun harjoitat muotokuvausta, koska leveä linssi saattaa saada mallisi näyttämään “leveältä” ja sinulla on vaikea selittää sitä heille.

Viimeiseksi käytäntö parantaa digitaalikuvaa. Vakavasti, oletko koskaan epäonnistunut parantamaan asioita, joita teet yhä uudelleen? Olet saattanut viettää paljon aikaa selvittääkseen, kuinka sinun täytyy asettaa mallisi aloittaessasi tämän, mutta kokemusta rakentaessasi tiedät, kuinka voit valmistaa mallisi kameraa varten vain yhdellä silmäyksellä.