Vinkkejä aloittelevalle valokuvaajalle!

Ei ole koskaan väärin saada vinkkejä valokuvien parantamiseen ja sitten yksinkertaisella tavalla. Varsinkin jos olet aloittelija tai jo kokenut valokuvaaja, mutta haluat edetä tiedoissasi, on muutamia vinkkejä, joita voit ajatella kehittyäksesi täysivaltaiseksi valokuvaajaksi.

Käytät kameraa työkaluna, ja jos ajattelet oikein, pääset pitkälle. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen kuviisi, ja se, mitä muut sanovat, voi korvata sen! Kestää kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin löydät haluamasi tyylin valokuvistasi. Ota sitten askel pidemmälle ja mahdollisesti myy valokuvasi jossakin verkossa olevista paikoista.

Salama

Aloittelijana voit käyttää salamaa ajoissa ja liian myöhään, varsinkin jos kamerassa on sisäänrakennettu salama. On olemassa vaara, että kuva on litteä ja se myös ylivalottuu ja valo saattaa heijastua. Haluat välttää tämän, mutta voit korjata sen, jos sinulla on sisäänrakennettu salama. Sitten hajaat salaman pehmeämmän valon saamiseksi. Ja riittää, että käytät valkoista paperia. Asetat palan salaman eteen kuvaa otettaessa, mikä antaa pehmeämmän valon.

Pidä kamera mukanasi

Loistavat valokuvausmahdollisuudet avautuvat usein juuri silloin, kun sinulla ei ole kameraa mukana. Siksi voit estää sen pitämällä sen aina mukanasi. Se voi tuntua hyvältä tilaisuudelta, jos olet esimerkiksi jalkapallo-ottelussa tai ulkona kävelemässä meren rannalla ja niin edelleen. Näin et menetä sitä täydellistä kuvaa, jota olet kaipaanut.

Sama taso

Kun on aika ottaa kuvia, on tärkeää olla samalla tasolla kohteen kanssa. Oletetaan, että et tietenkään etsi dramaattista kuvakulmaa. Jos otat kuvan lapsestasi tai jostain kauniista luonnosta, kuvaa kohde mahdollisimman suoraan edestä. Voi riittää, että laskeudut polvillesi tai jopa makaat suoraan maassa. Mitä et tee täydellisen kuvan eteen?

Utelias

Valokuvaamisen etuna on se, että voit ottaa kuvia niin paljon kuin haluat, eikä kukaan estä sinua. Hyödynnä tilaisuus oppia uusia asioita, lukea verkossa tai aikakauslehdistä ja testata sitten näitä vinkkejä ja temppuja käytännössä. Inspiroidu ympäristöstäsi, äläkä pelkää kokeilla uusia asioita, joista olet kiinnostunut. Se voi olla mitä tahansa uusien asetusten kokeilemisesta kamerassa eri kuvakulmien kuvaamiseen ja siistien tehosteiden käyttämiseen.

Laitteet

Aloittelijana voi tuntua siltä, ​​että tarvitset paljon varusteita, koska sanotaan, että niitä on hyvä olla, mutta on tärkeää ottaa rauhallisesti. Kokeile sitä ja varmista, että sinulla on perusvarusteet alkuun. Sijoita hyvään kameraan, objektiiveihin, jalustaan ​​ja hyvään kuvankäsittelyohjelmistoon. Näillä laitteilla pääset pitkälle, ja sinun täytyy kokeilla sitä yksinkertaisesti. Kiire hitaasti!