Digitaalisen valokuvan oppiminen – Onko digitaalinen valokuvaus kuollut?

Kyllä, digitaalinen valokuvaus kuolee vedessä, JOS ‘valokuvaus’ on otettu digitaalisesta valokuvasta. Kodak- ja Instamatic-brownie box -kameroina he toivat valokuvan massalle 1900-luvulla, joten digitaalikamerat ovat tehneet saman myös 2000-luvulla. Mutta kun ‘kyky ottaa uutuuskuvia’ on kadonnut, taitojen puute järjestää digitaalikameran harrastuslaatikkoon.

Kyllä, digitaalinen valokuvaus kuolee vedessä, JOS ‘valokuvaus’ on otettu digitaalisesta valokuvasta. Kodak- ja Instamatic-brownie box -kameroina he toivat valokuvan 1900-luvulla, joten digitaalikamerat ovat tehneet saman myös 2000-luvulla. Mutta kun ‘kyky ottaa uutuuskuvia’ on kadonnut, taitojen puute järjestää digitaalikameran harrastuslaatikkoon.

Johtamistieteessä on periaate, jonka mukaan liike-elämässä henkilö ylennetään oman epäpätevyytensä tasolle eikä mitään enempää. Tätä kutsutaan Peter-periaatteeksi, jonka muotoili Dr. Laurence J.Peter samannimisessä kirjassaan. Sen jälkeen he olivat pysähtyneet ja pystyivät liikkumaan vain sivuttain. Tämä koskee myös valokuvausta. Kun olet saavuttanut vammaisuuden tai kyvyn enimmäistason, istut siellä. Tässä vaiheessa kiinnostus vaeltaa ja kamerasiirrot harvemmin. Toisin sanoen, toinen digitaalisen valokuvan kuolema.

Millä tahansa alalla on aina kovaa linjaa, joka jatkaa harjoittelua epäpätevyytensä tasolle, keskimääräinen Joe, joka oli kerran intohimoinen digitaaliseen valokuvaukseen, ei kuitenkaan enää ole. Harrastajat ovat menettäneet innostuksensa.

Joten mikä on vastaus ongelmaan? Kuten kaikissa harrastuksissa tai viihteessä, painopiste on jatkuvassa oppimisprosessissa. Liikemaailmassa kutsumme sitä osaamiseksi. Lisäämällä osaamista ja pätevyyttä olemassa olevaan työkalupussiin pääset ylös tarjous tikkaille. Sama on valokuvaus. Oppiminen on erittäin tärkeää.

Suurin osa meistä on jossain vaiheessa tyytymätön valokuviimme.

Ne eivät näytä siltä kuin kiiltävissä lehdissä ja päivälehdissä. Mitä heillä on, että tauko tekee? He ovat opiskelleet valokuvausmenetelmiä ja tieteenaloja ja soveltaneet niitä jatkuvaan oppimismatkaansa upeisiin valokuviin.
Harrastuksia, kuten kasveja tai eläimiä, on vaalittava, jos niillä on kasvun merkkejä. Digitaalikameran ostaminen yksinomaan elokuvien korkeiden kustannusten katkaisemiseksi johtaa useimmissa tapauksissa digitaalisen valokuvan häviämiseen.

Jos digitaalikuvasi kehittyy, se tarvitsee kolme pääainesosaa:

1 kerran

Kuten mitä tahansa arvokasta elämässä, aika on sen menestyksen avaintekijä. Ellet vie aikaa sijoittamiseen mihinkään pyrkimykseen, saat todennäköisesti samat edut. Roskat roskakorista tulevat ulos. Ei kipua eikä hyötyä vanhan sanan mukaan. Ei välitöntä valokuvausta.

2. Intohimo

Ellet ole intohimoinen harrastuksesta tai viihteestä, on väistämätöntä, että se vähenee vähitellen ajan myötä ja johtaa hämmentävään. Puhun kokemuksesta. Intohimosi kehittäminen on välttämätöntä kasvun kannalta. Intohimo on polttoaine, joka laukaisee harrastustasi.

3. Kyky

Jotkut ovat syntyneet luonnollisilla kyvyillä, mutta useimmille meistä on työskenneltävä niiden parissa. Harjoitus tekee mestarin. Jos sinulla ei ole kykyä, hanki se millä tahansa tavalla laillisesti.

Ominaisuuksien hankkiminen on prosessi ja monille meistä löytöretki. Jotain mitä meidän on tehtävä.
Ota yksi näistä kolmesta digitaalisen valokuvan kohdasta ja sen kuolema tiellä. Mutta avainkohta on valokuvaus. Valokuvan oppiminen ja luovien valokuvataitojen hankkiminen säilyttävät digitaalisen valokuvan ja pitävät sen elossa.

Valokuvaus ei ole säänneltyä sen käyttämässä mediassa, digitaalisessa muodossa, elokuvassa, aukossa tai Polaroidissa. Valokuvaus on yksin ja riippumaton työkaluista tai mediasta. Kuten tuo kauneus katsojan silmissä. Sitä ei ole laatikossa, kamerassa tai digitaalisessa anturissa. Tuloksia voi tarkastella tietokoneilla, t-paitoilla tai aikakauslehdissä.

Digitaalinen valokuvaus on vastaus valokuvaukseen sen helppokäyttöisyyden, jakelutavan ja kustannusten vuoksi. Mutta ota valokuva digitaaliselta, mikä johtaa digitaalisen valokuvan kuolemaan.